Ilmoittaudu
Ilmoittaudu

Tervetuloa mukaan vuoden hauskimpaan ja hyväätekevimpään juoksutapahtumaan lauantaina 30.11. Finlandia-talolle. Pelastakaa Lapset Svea Joulujuoksu sopii kaikenikäisille ja kaikenkuntoisille, sillä 5 ja 10 km matkat voi juosta tai vaihtoehtoisesti kävellä 5 km. Mukana on myös lasten oma Joulujuoksu!

Osallistumalla Pelastakaa Lapset Svea Joulujuoksuun olet mukana auttamassa kotimaan lapsia. Pelastakaa Lapset muun muassa maksaa köyhissä perheissä elävien lasten harrastusmaksuja ja hankkiin nuorille oppikirjat koko lukio- tai ammattiopintojen ajalle.

Joulujuoksun kuvia pääset ihastelemaan tästä

Kuvat: Markku Pajunen Photography ja Pelastakaa Lapset

Katso tapahtuman tulokset täältä.

❤️❤️ ARVONTA ❤️❤️
.
Suosikkitapahtumamme on pian täällä, kun Pelastakaa Lapset Svea Joulujuoksu starttaa jälleen Helsingissä! Nyt voit voittaa paikat koko perheellesi tai kaveriporukallesi vuoden hauskimpaan liikuntatapahtumaan.
.
Parasta on, että saatte liikkua yhdessä yli tuhannen muun kanssa auttaen samalla kotimaan lapsia. Voittajat saavat osallistumispaikkojen lisäksi prameat Joulujuoksu-pipot ja -juomapullot. 🤩 Kuuluisaa tupsupipoa kuvassa esittelee Heppu, yksi viime vuoden osallistujista.
.
Kisa on avoinna su 29.9. saakka ja voittaja ilmoitetaan tällä sivulla ma 30.9. Osallistu nyt: pelastakaalapset.fi/arvonta (Linkki biossa)
.
Tsemppiä arvontaan! 👏
.
#joulujuoksu #arvonta #yhtäkäänlastaeijätetä #juoksu #urheilu #hyväntekeväisyys #pelastakaalapset

Pääyhteistyökumppani

 

Svea_RGB_200.png

 

 Tapahtuman käytännön toteuttaja

SUL_perus_RGB.png

 

Muut yhteistyökumppanit

Levitä sanaa Joulujuoksusta!