Tule mukaan juoksemaan kotimaan lasten puolesta lauantaina 1.12.2018 Finlandia-talolle!

Juoksumatkat ovat 10 tai 5 km, joista jälkimmäinen myös kävelynä.

 


Ilmoittautuminen on päättynyt.Jälki-ilmoittautuminen 10 km 55 € / 5 km 45 €

Hintaan sisältyvät joulujuoksupipo, diplomi, ajanotto sekä huoltopalvelut ja ensiapu. Maksaa voit verkkomaksulla, luottokortilla tai Smartum Liikunta- ja Kulttuuriseteleillä. Katso tarkemmat ohjeet setelien käytöstä sivun oikealta palstalta (desktop) tai sivun alalaidasta (mobiili).

Ennakkoilmoittautuminen päättyy ke 28.11.2018 klo 12.

Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista tapahtumapäivänä 1.12. Finlandia-talolla klo 13.00–14.15. Hinta 55 € tai 45 € matkan pituudesta (10/5 km) riippuen. Sekä myös Runner's High:n toimistolla Kap Hornin katu 7, 00220 Helsinki perjantaina 30.11. klo 15-20.

Yrityslaskun voitte tilata osoitteesta: joulujuoksu(at)pelastakaalapset.fi

Lasten Joulujuoksu

Joulujuoksun yhteydessä järjestetään myös lasten Joulujuoksu. Reitin pituutena on alle 9-vuotiaille 600 metriä sekä 9–12 vuotiaille 1 200 metriä. Osallistumishinta on 10 € ja siihen sisältyy Joulujuoksu-pipo, diplomi, ajanotto ja maalihuolto.

Osallistumisen siirto seuraavaan vuoteen

Ilmoittautumisen siirto seuraavan vuoden tapahtumaan onnistuu lääkärintodistuksella. Valitettavasti osallistumismaksuja emme voi palauttaa.

Osallistumismaksun maksaminen Smartum Liikunta- ja Kulttuuriseteleillä. Kun haluat maksaa osallistumismaksusi Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteleillä lähetä tietosi sähköpostilla johanna.korkala(at)pelastakaalapset.fi

etunimi
sukunimi
lähiosoite
postinumero
postitoimipaikka
sähköposti
puhelin
sukupuoli
syntymävuosi
matka  (5 tai 10 km juoksu tai 5 km kävely)
summa

saako nimen julkaista Joulujuoksun verkkosivuilla ja tuloslistalla?

ja lähetä setelit postitse osoitteeseen: Pelastakaa Lapset ry/ Joulujuoksu, PL 95, 00601 Helsinki. Etusetelit tulee lähettää viimeistään viikon kuluttua ilmoittautumisesta.

Kun olemme vastaanottaneet etusetelit saat vahvistuksen osallistumisesta sähköpostiisi.

Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit ovat henkilökohtaisia ja niillä voi maksaa vain oman osallistumismaksunsa.

Joulujuoksun osallistumismaksua ei voi maksaa osittain etuseteleillä ja osittain rahalla, vaan setelien loppusumman tulee olla vähintään kulloinkin voimassa olevan osallistumismaksun suuruinen. Etusetelien lähettäminen postitse tapahtuu osallistujan omalla vastuulla. Etuseteleillä voit maksaa ilmoittautumisen 23.11.2018 asti (seteleiden tulee olla perillä viimeistään 27.11.2018). Jälki-ilmoittautuminen ei ole seteleillä maksettaessa mahdollista.