Haluatko Joulujuoksu yhteistyökumppaniksi?

Ota yhteyttä sähköpostitse:

joulujuoksu(at)pelastakaalapset.fi

 

Suuri kiitos kaikille yhteistyökumppaneille!

Pelastakaa Lapset Icebug Joulujuoksun hilpeän tunnelman takaa joukko loistavia yhteistyökumppaneita. Yhdessä voimme auttaa yhä useampaa kotimaan lasta ja lapsiperhettä riittävän ajoissa.

Icebug Finland on tapahtuman pääyhteistyökumppani. Tapahtuman käytännön toteuttajana toimii Runner's High.


Icebug Finland

Icebug takaa pidon ja käyttömukavuuden maastossa kuin maastossa ja säästä riippumatta. Icebug-nastakengät ovat luotu vaihteleviin olosuhteisiin, joten voit liikkua juuri niin monipuolisesti kuin haluat. Icebug Finland on tapahtuman pääyhteistyökumppani

www.icebug.fi/


Runner's High on nykyisten ja entisten urheilijoiden perustama juoksu- ja kuntoilutapahtumien järjestämiseen sekä juoksuvalmennukseen keskittyvä yritys. Runner's High tarjoaa juoksu- ja maratonkouluja, etävalmennusta (eSimo), Personal Training sekä kuntotestauspalveluita. Runner's High liikuttaa tuhansia suomalaisia aina juoksun aloittelijoista arvokilpailutason huippu-urheilijoihin ja yritysjohtajista lasten jalkapallojoukkueisiin.  Runner's High toimii Helsingin tapahtuman käytännön järjestäjä.

www.runhigh.fi


ACUS audio on audiovisuaalisen tapahtumatuotannon asiantuntija, joka tarjoaa monipuolisia tapahtumatekniikan ratkaisuja kaikenkokoisiin tapahtumiin.  ACUS Audio toimittaa tapahtumaasi äänentoiston, kuvan, valaistuksen sekä tarpeidesi mukaiset esiintymislavat ja vip-teltat. ACUS Audiolta saat ensiluokkaista palvelua niin yritysjuhlaan kuin yleisötapahtumaan.  ACUS Audio on mukana Joulujuoksussa tapahtumatekniikan tuottajana.

www.acus.fi

Fiskars. Yli 365 vuoden pituinen historia on osoitus sitoutumisestamme laatuun. Fiskarsin tuotteet ovat nerokkaan toimivia, ainutlaatuisen helppokäyttöisiä, hämmästyttävän pitkäikäisiä ja klassisen kauniita.


Fiskars on yksi Joulujuoksun palkintojen lahjoittajista.


www.fiskars.fi


Lidl on yksi Euroopan suurimmista päivittäistavaraketjuista. Lidlin konseptin ydin on parhaan hinta-laatusuhteen tarjoaminen asiakkaille iloisesti palvellen. Suomen 10 ensimmäistä Lidl-myymälää avattiin vuonna 2002, ja vuonna 2016 lähes 150 myymälän verkosto ulottuu Hangosta Sodankylään. Suomessa viime vuosina vauhdikkaasti kasvaneessa organisaatiossa työskentelee yli 5 000 henkilöä.

Lidl palkitsee kilpailun voittajia sekä tarjoaa juoksuun osallistuville Sportyfeel-tuoteita.

www.lidl.fi


Osuuskunta Tradeka on vuonna 1917 perustettu kuluttajaosuuskunta. Tänä päivänä Osuuskunta Tradeka palvelee noin 240 000 jäsentä ja vastaa heidän jäseneduista sekä jäsenpalveluista.  Vastuullisuus on aina muodostanut keskeisen osan Osuuskunta Tradekan tapaa toimia. Toiminta-ajatuksensa mukaisesti Osuuskunta palauttaa merkittävän osan liiketoimintansa tuloksesta takaisin suomalaiseen yhteiskuntaan tukemalla jäsenistönsä arvojen mukaista yleishyödyllistä toimintaa. Osuuskunta Tradekan konserniin kuuluu mm. Restel Oy, joka on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Se harjoittaa liiketoimintaa 43 hotellissa ja yli 230 ravintolassa ympäri Suomen. Hotellivalikoimaan kuuluvat kotimaiset Cumulus- ja Rantasipi-hotellit sekä kansainväliset Holiday Inn -hotellit, Crowne Plaza Helsinki ja Hotel Indigo Helsinki – Boulevard sekä Helsingin keskustassa sijaitseva historiallinen Hotelli Seurahuone Helsinki. Yhtiön operoimiin ruokaravintoloihin kuuluvat muun muassa Huviretki-, Martina-, Grillsson-, BURGER KING®-, Rax Buffet- ja HelmiSimpukka-ketjut 

Osuuskunta Tradeka on yksi Joulujuoksun palkintojen lahjoittajista.

 www.tradeka.fi


Ikano Bank

Me Ikano Bankissa rakennamme tulevaisuutta asiakkaidemme kanssa. Tarjoamme reiluja leasing-ratkaisuja liike-elämälle sekä luotettavaa rahoitusta kuluttajille. Tapoihimme kuuluu, että meillä tavataan asiakkaita, puhutaan suoraan ja tehdään asiat helpoiksi. Olemme lähtöisin samasta konsernista kuin IKEA. Ikano Bank on yksi Joulujuoksun kumppaneista. 

bank.ikano/fi

Pääyhteistyökumppani

Icebug_logo.png

Tapahtuman käytännön toteuttaja:

kumppanilogo-runnershigh.png

Muut yhteistyökumppanit: