Haluatko Joulujuoksu yhteistyökumppaniksi?

Ota yhteyttä sähköpostitse:

joulujuoksu(at)pelastakaalapset.fi

Suuri kiitos kaikille yhteistyökumppaneille!

Pelastakaa Lapset Joulujuoksun hilpeän tunnelman takaa joukko loistavia yhteistyökumppaneita. Yhdessä voimme auttaa yhä useampaa kotimaan lasta ja lapsiperhettä riittävän ajoissa.

Svea 

Svea Groupin juuret ulottuvat vuoteen 198 kun Lennart Ågren, joka omistaa Svean yhä edelleen, perusti yrityksen Ruotsissa. Vuosien mittaan olemme kasvaneet yhdeksi Pohjoismaiden johtavista rahoitusalan toimijoista ja kaikkiaan toimimme jo kymmenessä Euroopan maassa, työllistäen yhteensä 2000 henkeä. Suomessa aloitimme toimintamme vuonna 2002. 

Meille Svealla on aina ollut tärkeää ihminen: asiakas, yritysasiakkaidemme edustajat, yhteistyökumppanit sekä työntekijät. Panostamme ihmisten kohtaamiseen asiakaspalvelussa sekä työhyvinvointiin. Siksi meille on ollut luontevaa olla mukana tukemassa ihmisten hyvinvointia esimerkiksi urheiluyhteistyössä isojen seurojen ja myös pienempien juniorijoukkueiden kanssa. 

Urheilun sponsoroinnin sekä hyvinvoinnin tukemisen jatkumoon sopii myös Pelastakaa Lapset Ry:n Joulujuoksu, jonka tarkoituksen ja tavoitteen koemme erittäin tärkeäksi.

Palvelumme Suomessa

Yrityksille: 

Yrityslimiitti

Laskurahoitus

Leasingrahoitus

Ajoneuvorahoitus

Maksuratkaisut

Perintäpalvelut

Kuluttajille: 

Säästötili

Lainat

Auto- ja moottoripyörärahoitus

Maksut verkkokaupoissa

Svea on Joulujuoksun pääyhteistyökumppani 2019

Fiskars. Yli 365 vuoden pituinen historia on osoitus sitoutumisestamme laatuun. Fiskarsin tuotteet ovat nerokkaan toimivia, ainutlaatuisen helppokäyttöisiä, hämmästyttävän pitkäikäisiä ja klassisen kauniita.


Fiskars on yksi Joulujuoksun palkintojen lahjoittajista.


www.fiskars.fi


Lidl on yksi Euroopan suurimmista päivittäistavaraketjuista. Lidlin konseptin ydin on parhaan hinta-laatusuhteen tarjoaminen asiakkaille iloisesti palvellen. Ensimmäiset Lidl-myymälät Suomessa avattiin 2002, ja vuonna 2018 lähes 180 myymälän verkosto ulottuu Hangosta Sodankylään. Suomessa viime vuosina vauhdikkaasti kasvaneessa organisaatiossa työskentelee 5 200 kaupan alan ammattilaista.

www.lidl.fi


Tradeka on sata vuotias noin 225 000 jäsenen omistajaosuuskunta, jonka johtoajatuksena on merkityksellinen omistajuus ja inhimillisemmän markkinatalouden toteuttaminen käytännössä. Vastuullisuus on aina ollut keskeisen osa Osuuskunta Tradekan toimintaa. Uskomme, että omistajana voimme myös tänä päivänä edistää liiketoimintaa, joka tuottaa sekä hyvää tulosta että hyvää suomalaiselle yhteiskunnalle.

Tradeka toimii ankkuriomistajana suomalaisessa talouselämässä. Tradekan omistajuus toteutuu monella eri tavalla: me omistamme ja kehitämme, sijoitamme ja turvaamme, mahdollistamme uusia asioita, teemme hyvää tulosta ja jaamme tuotoistamme merkittävän osan yhteiseksi hyväksi. Maltamme myös odottaa omistustemme kehittymistä. Osuuskunta Tradekan konserniin kuuluu mm. Restel Oy, joka on Suomen johtava ravintola-alan yritys. Yhtiön operoimiin ruokaravintoloihin kuuluvat muun muassa Taco Bell-, BURGER KING®-, Rax Buffet- ja HelmiSimpukka-ketjut. Tradekan konserniin kuuluu myös Lehtipiste Oy, Med Group Oy ja Tradeka-sijoitus Oy. 

Tradekan jäsenyys on hyvä tapa olla mukana vaikuttamassa myönteisellä tavalla suomalaiseen talouselämään ja yhteiskuntaan. Samalla se tarjoaa mahdollisuuden merkittäviin jäsenetuihin.

Lue lisää ja liity jäseneksi  

www.tradeka.fi

 


Ikano Bank

Me Ikano Bankissa rakennamme tulevaisuutta asiakkaidemme kanssa. Tarjoamme reiluja leasing-ratkaisuja liike-elämälle sekä luotettavaa rahoitusta kuluttajille. Tapoihimme kuuluu, että meillä tavataan asiakkaita, puhutaan suoraan ja tehdään asiat helpoiksi. Olemme lähtöisin samasta konsernista kuin IKEA. Ikano Bank on yksi Joulujuoksun kumppaneista. 

bank.ikano/fi

BearingPoint Finland

Yrittäjähenkisyys, intohimo ja rentous ovat asioita joista meidät tunnetaan! BearingPoint on globaalisti toimiva liiketoiminta- ja teknologiakonsultointiyritys jonka asiantuntevat konsultit auttavat asiakkaitamme finanssialan, teknologiahankkeiden sekä digistrategian – ja transformaation saralla. BearingPointille tärkeää ovat ihmiskeskeinen ja toiset huomioon ottava ajattelutapa, sekä projektityön että laajemman yhteiskunnan kannalta, ja olemmekin tänä vuonna yksi Joulujuoksun kumppaneista. 

Tutustu toimintaamme Suomen toimiston blogin kautta: www.bearingpoint.fi/blog. Olemme myös kiinnostuneita uusista osaajista ympäri vuoden, hae meille töihin täällä:  www.bearingpoint.fi/careers

ALPEN

Alpen on suomalaisten kestosuosikki ja se sisältää roppakaupalla laadukkaita aineksia, kuten kauraa, pähkinöitä ja hedelmiä. Alpen myslipatukat ovat käteviä ottaa mukaan matkalle tai harrastuksiin.

WEETABIX

Weetabix on täydellinen sekoitus kuituja ja proteiinia, josta saat hyvän alun päivääsi. Aloita päiväsi helpolla, maukkaalla ja ravitsevalla aamupalalla. Weetabix Original sisältää vain 4 ainesosaa ja on 100% täysjyväviljaa.

Pääyhteistyökumppani

Svea_RGB_200.png

Tapahtuman käytännön toteuttaja 

SUL_perus_RGB.png

Muut yhteistyökumppanit: