Haluatko Joulujuoksu yhteistyökumppaniksi?

Ota yhteyttä sähköpostitse:

joulujuoksu(at)pelastakaalapset.fi

Suuri kiitos kaikille yhteistyökumppaneille!

Pelastakaa Lapset Joulujuoksun hilpeän tunnelman takaa joukko loistavia yhteistyökumppaneita. Yhdessä voimme auttaa yhä useampaa kotimaan lasta ja lapsiperhettä riittävän ajoissa.

ACUS audio on audiovisuaalisen tapahtumatuotannon asiantuntija, joka tarjoaa monipuolisia tapahtumatekniikan ratkaisuja kaikenkokoisiin tapahtumiin.  ACUS Audio toimittaa tapahtumaasi äänentoiston, kuvan, valaistuksen sekä tarpeidesi mukaiset esiintymislavat ja vip-teltat. ACUS Audiolta saat ensiluokkaista palvelua niin yritysjuhlaan kuin yleisötapahtumaan.  ACUS Audio on mukana Joulujuoksussa tapahtumatekniikan tuottajana.

www.acus.fi

Fiskars. Yli 365 vuoden pituinen historia on osoitus sitoutumisestamme laatuun. Fiskarsin tuotteet ovat nerokkaan toimivia, ainutlaatuisen helppokäyttöisiä, hämmästyttävän pitkäikäisiä ja klassisen kauniita.


Fiskars on yksi Joulujuoksun palkintojen lahjoittajista.


www.fiskars.fi


Lidl on yksi Euroopan suurimmista päivittäistavaraketjuista. Lidlin konseptin ydin on parhaan hinta-laatusuhteen tarjoaminen asiakkaille iloisesti palvellen. Ensimmäiset Lidl-myymälät Suomessa avattiin 2002, ja vuonna 2018 lähes 180 myymälän verkosto ulottuu Hangosta Sodankylään. Suomessa viime vuosina vauhdikkaasti kasvaneessa organisaatiossa työskentelee 5 200 kaupan alan ammattilaista.

www.lidl.fi


Tradeka on sata vuotias noin 225 000 jäsenen omistajaosuuskunta, jonka johtoajatuksena on merkityksellinen omistajuus ja inhimillisemmän markkinatalouden toteuttaminen käytännössä. Vastuullisuus on aina ollut keskeisen osa Osuuskunta Tradekan toimintaa. Uskomme, että omistajana voimme myös tänä päivänä edistää liiketoimintaa, joka tuottaa sekä hyvää tulosta että hyvää suomalaiselle yhteiskunnalle.

Tradeka toimii ankkuriomistajana suomalaisessa talouselämässä. Tradekan omistajuus toteutuu monella eri tavalla: me omistamme ja kehitämme, sijoitamme ja turvaamme, mahdollistamme uusia asioita, teemme hyvää tulosta ja jaamme tuotoistamme merkittävän osan yhteiseksi hyväksi. Maltamme myös odottaa omistustemme kehittymistä. Osuuskunta Tradekan konserniin kuuluu mm. Restel Oy, joka on Suomen johtava ravintola-alan yritys. Yhtiön operoimiin ruokaravintoloihin kuuluvat muun muassa Taco Bell-, BURGER KING®-, Rax Buffet- ja HelmiSimpukka-ketjut. Tradekan konserniin kuuluu myös Lehtipiste Oy, Med Group Oy ja Tradeka-sijoitus Oy. 

Tradekan jäsenyys on hyvä tapa olla mukana vaikuttamassa myönteisellä tavalla suomalaiseen talouselämään ja yhteiskuntaan. Samalla se tarjoaa mahdollisuuden merkittäviin jäsenetuihin.

Lue lisää ja liity jäseneksi  

www.tradeka.fi

 


Ikano Bank

Me Ikano Bankissa rakennamme tulevaisuutta asiakkaidemme kanssa. Tarjoamme reiluja leasing-ratkaisuja liike-elämälle sekä luotettavaa rahoitusta kuluttajille. Tapoihimme kuuluu, että meillä tavataan asiakkaita, puhutaan suoraan ja tehdään asiat helpoiksi. Olemme lähtöisin samasta konsernista kuin IKEA. Ikano Bank on yksi Joulujuoksun kumppaneista. 

bank.ikano/fi


Sirkus Sirius tuo Joulujuoksuun ripauksen taianomaisia elämyksiä. Vuonna 2000 perustettu taidokas ja monipuolinen nuorisosirkus toimii Keski-Uudellamaalla. Aktiiviset nuoret esiintyvät mielellään ja hämmästyttävät huikeilla taidoillaan.

Alun perin nuorisosirkus perustettiin osaksi Ohkolan nuorisonseuran toimintaa. Vuonna 2015 omaksi yhdistyksekseen muokkautunut Sirkus Sirius on saanut nimensä tähtitaivaan kirkkaimmasta tähdestä Siriuksesta. Nuoret innokkaat sirkustaitelijat ovatkin juuri sitä, tähtiainesta!

Joulujuoksussa Sirkus Siriukselta nähdään monipuolista ohjelmaa niin yleisön seassa kuin pop up –tyyppisissä esityksissäkin. He viihdyttävät niin ulkona kuin sisälläkin ja levittävät ympärilleen hyvää mieltä, sopivasti hauskuutta ja taidokasta sirkustelua.

www.sirkussirius.fi #sirkussirius

Tapahtuman käytännön toteuttaja

 SUL_perus_RGB.png

Muut yhteistyökumppanit: