Etkö pääse Joulujuoksu-tapahtumaan Finlandia-talolle? Ei hätää, voit silti juosta ja auttaa lapsia.

Tältä sivulta voit auttaa lapsia juoksemalla, kävelemällä tai vaikka tanssimalla silloin kun sinulle parhaiten sopii.  30 eurolla  esimerkiksi yksi vähävaraisen perheen nuori saa lukion opinkirjan ja voi lahjoittajien tuella jatkaa opintojaan perheen köyhyydestä huolimatta. 

Osallistuminen on helppoa. Valitse alla haluamasi lahjoitussumma, täytä ilmoittautumislomake ja siirry maksamaan. Pukeudu sen jälkeen jouluiseen asuun, printtaa itsellesi juoksunumero, laita lenkkarit jalkaan ja lähde lenkille.  Ota myös ystäväsi mukaan, sillä kaksin on aina hauskempaa! Somettakaa itsestänne kuva hastageillä #joulujuoksu ja #hohogo . Printatkaa myös itsellenne kiitosdiplomit muistoksi hienosta suorituksestanne! 

Kiitos, että olette mukana auttamassa lapsia tänä jouluna! 

 
30
 
90
 
1200
Muu summa
 

 

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7). Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Näin osallistut

  1. Ilmoittaudu mukaan viereisellä lomakkeella.
  2. Voit juosta, kävellä tai vaikkapa tanssia lasten hyväksi.
  3. Pistä lenkkarit jalkaan ja pukeudu jouluiseen asuun joulupukiksi, tontuksi, muoriksi, enkeliksi tai vaikkapa poroksi.
  4. Tulosta juoksunumero ja kiinnitä se rintaasi.
  5. Lähde lenkille.
  6. Juokse kymmenen kilometriä 24.12.2018 mennessä. Jos kymmenen kilometriä on liikaa, vähempikin riittää. Voit myös uida tai vaikka tanssia!
  7. Ota lasi vettä, lepää hetki ja printtaa itsellesi kiitosdiplomi. Olet sen ansainnut.
  8. Liikuta myös ystäviäsi ja haasta heidät mukaan. Voit myös napata itsestäsi valokuvan ja lähettää sen haasteena ystävillesi.

p.s. Lähetä meille jouluinen kuvasi. Julkaisemme kuvia näillä sivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Voit myös käyttää hashtagia #joulujuoksu ja #hohogo Twitterissä ja Instagramissa.